środa, 17 lutego 2016

Gotowanie ze świnkami nr. 2

 W dzisiejszym " Gotowaniu ze świnkami " napiszę wam jak robi się  KORECZKI z  OGÓRKA, JABŁKA I PIETRUSZKI.
  1. Przygotuj potrzebne materiały czyli deskę do krojenia warzyw, potrzebne owoce i warzywa oraz jakiś talerz.  
  2. Pokrój ogórek na grube części.
  3. Wyjmij miąższ z ogórka (ze środka)                                
  4. Obierz jabłko, a potem musisz pokroić je na bardzo małe części.
  5.  Jak już to zrobisz włóż to dziurki pokrojone jabłko i pietruszkę.
  6.  Oczywiście zapomniałam wspomnieć, że potrzebna jest malutka wykałaczka, aby nadziać na nią koreczek.
  7. Pod koniec przygotuj piękną przystawkę dla prosiaków.
  8.  Podaj prosiakom jedzonko i niech się cieszą.     SMACZNEGO!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz